Achtergronden bij 17 mei

Source: Achtergronden bij 17 mei – 17 MEI

“International Day Against HOmophobia and Transphobia), IDAHOTB of IDAHOBIT (International Day Against HOmophobia, BIphobia and Transphobia). Om inclusief te zijn en de veelkleurigheid van de samenleving in seksuele oriëntaties en gender identiteit en expressie te benadrukken, staat 17 mei voor ‘een wereldwijde viering van seksuele en gender diversiteit.”

Laat u niets wijsmaken. De overdreven aandacht voor deze mensen en deze materie is een beproefde methode om de bevolking hopeloos verdeeld te houden. Een echt staaltje in het leven geroepen kunstorde teneinde de natuurlijke orde te ondergraven, meer is het weer niet.

Voor ons realisten zeker niet genoeg om er ook maar één seconde aandacht aan te besteden. Ze geven het via internetpresentaties, demonstraties en propaganda via media een professioneel een echt en gemeend uiterlijk, maar het is nooit meer dan nep.

Aangeboren drijfveren bepalen en baseren op natuurlijke orde. De rest waarmee we van alle kanten aangevallen worden, is afleidende en niet ter zake doende ruis, die gewoonweg genegeerd moet worden… -DGZ-