‘AOW-leeftijd naar 69 of 3 miljoen extra arbeidsmigranten’

Source: ‘AOW-leeftijd naar 69 of 3 miljoen extra arbeidsmigranten’ | Binnenland | Telegraaf.nl

Men doet net alsof het allemaal “alternativlos” zou zijn zonder andere mogelijkheden aan te dragen of zelfs maar te overwegen. Men hanteeert nou eenmaal graag de volksvijandige chantage-oplossing.

Je kunt het ook van een andere kant bekijken: geen automatisch recht op volledige AOW (zonder aantoonbare langdurige tegenprestatie); minder overheidsbemoeienis; adviesraden weg; vergrijzing accepteren, minder inwoners en dus veel minder volksvervuiling; minder materiële, maar een veel hogere immateriële welvaart en dus veel meer leef- en woongenot met een terugkeer naar reguliere normen en waarden. Kortom: een neutraal en autonoom land, bestuurd door mensen die wél in het volksbelang kunnen, mogen en willen regeren..

Het zal nooit gebeuren… De belangen van het regime zouden daarmee niet gediend zijn. Het regime wil een goed draaiend geldcircus en een gecontroleerde en belasting betalende mensenmassa. Bovendien is een eenmaal ingeslagen weg defintief en zal er nooit een weg terug zijn. Dat is immers steeds de clou… -DGZ-