Australische schutter was fitness instructeur

UPDATE 11.00 UUR De Australiër Brenton Tarrant is waarschijnlijk één van de aanslagplegers in het Nieuw-Zeelandse Christchurch.

Source: Australische schutter was fitness instructeur

“Beelden van de schietpartij zelf worden niet gedeeld door Australische en Nieuw-Zeelandse media. De overheid heeft ook opgeroepen dat niet te doen.”

Hier dan de beelden van de schietpartij.

De daad wordt volledig ondersteund door een lang manifest (The Great Replacement). Opvallend daarbij is dat de schutter beweert afkomstig te zijn uit de arbeiderklasse en zich te beschouwen als Europeaan. Of hij dat manifest wel zelf geschreven heeft? Naast Recip Erdogan en Sadiq Khan noemt hij Angela Merkel met naam en beschouwt haar als een van de vijanden die opgeruimd moeten worden. Hoe komt iemand als hij aan dure wapens in een land met de strengste wapeneisen ter wereld? Waarom vindt de daad uitgerekend in “CHRIST…CHURCH” plaats en wordt er een duidelijke verwijzing naar Europa gemaakt? Is het de bedoeling om de moslemgemeenschap in (Europa) tot actie te bewegen? Verder dan een conctructieve gedachtengang over een toekomstige nieuwe maatschappelijke orde en een veeg uit de pan voor de bekende niet-regeringsorganisaties die grotendeels medeverantwoordelijk zijn voor de massale migrantenstroom richting Europa. We mogen niet vergeten dat onrust zaaien, bevolkingsgroepen tegen elkaar ophitsen en revoluties ontketenen een specialiteit is van geheime diensten en groepen waar overheden geen vat op (mogen) hebben. Mensenlevens spelen in dat spel de rol van aanjager. Hoe meer slachtoffers, hoe feller de uitgelokte en gewenste reactie. De bevolking reageert altijd emotioneel, terwijl “professionals” daar geen last van hebben. In dit verband herinneren we nog maar eens aan het gestelde onder Wat eraan komt… met betrekking tot de gewenste conflicten en de komende nieuwe maatschappelijke en politieke orde, ook al lijkt dat momenteel voor velen nog ongeloofwaardig… -DGZ-