‘Autobezit voor iedereen is straks niet langer vanzelfsprekend’

Source: Wordt het adieu auto? ‘Autobezit voor iedereen is straks niet langer vanzelfsprekend’

“Autobezit voor iedereen is straks niet langer vanzelfsprekend. Om een volledig klimaatneutraal vervoersysteem op te bouwen in Nederland, moeten veel burgers waarschijnlijk afscheid nemen van hun heilige koe. Dat zegt Jan Willem Erisman, de nieuwe belangrijkste adviseur van de regering op het gebied van klimaat.

Via “klimaat, stikstof en energie” is er heel wat te hervormen als men dat wil, blijkt weer. En steeds zijn het aangelegenheden en beweerde veranderingen die, net als bij virusssen, nooit bewezen kunnen worden.

Er hangen voor dit soort zaken nooit meters in tuinen en woonkamers. Het moet ons via “experts”, “deskundigen” en “regeringsadviseurs” steeds maar weer verteld worden. Duurt dit “vertelproces” via de propaganda-kanalen lang genoeg, wordt het op het laatst door de meerderheid omarmd als waarheid: van leugen tot traditie.

Bovendien is ons die autotoekomst al voorspeld, we maakten daar melding van en koppelden die voorspelling destijds al aan te treffen (ook mentale) voorbereidingen… -DGZ-