Bevolking begin dit jaar sneller gegroeid

De Nederlandse bevolking is in de eerste drie maanden van dit jaar gegroeid met ruim 24.000 mensen. Dat is bijna tweemaal zoveel als in het eerste kwartaal van 2018. Er kwamen de eerste drie maanden meer mensen het land binnen en er gingen minder mensen dood, vergeleken met een jaar geleden. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Source: Bevolking begin dit jaar sneller gegroeid

Verder dan in dezelfde uitgave dit bericht in combinatie met de stelling van een gerenommeerd econoom dat de wereldeconomie een ponzi-systeem is, gebaseerd op een groeiende bevolking: „The world economy is based on ever-increasing population, said Nobel laureate Steven Chu, a scheme that economists don’t talk about and that governments won’t face, a scheme that makes sustainability impossible and that is likely to eventually fail…” 

Een verdere vaststelling is, dat over dergelijke feiten door economen en regeringen niet gepraat wordt. De instandhouding van hun systeem is afhankelijk van (bevolkings)groei. Alleen daar gaat het om. Via allerlei argumenten die via propaganda in de hoofden van mensen moet worden gebeukt, zullen ze alles in het werk stellen om bevolkingsgroei te stimuleren, ook al leidt dat tot overbevolking met alle gevolgen van dien. Voor hen zijn dat alleen maar bijkomende negatieve gevolgen die de bevolking maar te slikken heeft… -DGZ-