Bezoekers van DFT bepleiten scheiding tussen Air France en KLM

Air France en KLM kunnen het beste uit elkaar gaan. Dit meent het leeuwendeel van de bezoekers van DFT, afgaande op een peiling waarop ruim elfhonderd maal gestemd is.

Bron: Bezoekers van DFT bepleiten scheiding tussen Air France en KLM

“De conclusie was dat werknemers van Air France en KLM elkaar nog altijd niet kunnen verdragen.”

Jongens en meiden toch! Wij hebben alles in het werk gesteld om jullie “aan te leren” dat iedereen gelijk is, we rekening moeten houden met elkaar, lief moeten zijn voor elkaar, hulpbehoevenden moeten ondersteunen, wederzijds respect en tolerantie hoog in het vaandel staan, bonter beter is, mensen uit andere culturen begrepen en geaccepteerd dienen te worden. En wat maken jullie ervan? De democratie staat op het spel, de Europese normen en waarden worden door jullie met voeten getreden en door jullie dreigt er weer oorlog in Europa. Voor ons wordt het nu weer een stuk moeilijker om onze waanzinnige integratie- en globaliseringsplannen aan het brede publiek te verkopen. 

De Europese Commissie zal jullie daarom nu dwingend gaan voorschrijven dat de nationalistisch ogende Air France- en KLM-logo’s moeten worden vervangen door De Regenboog. Dan komt er weer schot in onze zaak… -DGZ-