Biden vanuit Oval Office: economische ineenstorting voorkomen

Source: Biden vanuit Oval Office: economische ineenstorting voorkomen | Financieel | Telegraaf.nl

Men zou natuurlijk de vraag kunnen stellen hoe gezond en normaal is het om maatregelen te moeten treffen die een economische ineenstorting voorkomen zouden hebben… maar dat doen we al niet meer… We weten immers dat HUN geldysteem alleen nog maar van reddingspoging tot reddingspoging huppelt…

En hier dan een schoolvoorbeeld van de bekende onzinnige prietpraat zoals democratische politici zich heel gewichtig voordoend het volk stroop om de mond smeren, om de hete brij heen draaien, zichzelf als de ultieme redder beschouwen en ondertussen het volk misleiden door net te doen alsof men het zelf veroorzaakte probleem zou hebben opgelost. Lees en huiver:

„De enige manier waarop de Amerikaanse democratie kan functioneren is door compromissen te sluiten en via consensus”, zei de president. In zijn toespraak ging hij daarom ook in op de samenwerking tussen de Republikeinen en Democraten, waardoor de deal tot stand kon komen. „Beide kanten handelden in goed vertrouwen. Beide kanten hielden hun woord.” Hij prees onder meer de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Kevin McCarthy. „Onze teams konden goed met elkaar opschieten en kregen dingen voor elkaar. We waren volledige eerlijk en respectvol naar elkaar…. Zonder eenheid is er geen vrede, alleen maar bitterheid en woede”, stelde de president dan ook. „En we kunnen nooit zo’n land worden. Ik kan jullie eerlijk zeggen dat ik nooit optimistischer ben geweest over de toekomst van Amerika. We hoeven ons alleen maar te herinneren wie we zijn. We zijn de Verenigde Staten van Amerika. Er is niets wat we niet kunnen doen.”

Tot zover deze lezing. Amen… -DGZ-