Bingo!

We hebben er een paar jaartjes op moeten wachten, maar nu is er iemand die eindelijk het juiste spoor te pakken heeft. Eerst waren er de Veelo’s en anderen die al twijfelden aan de (goede) bedoelingen van onze bestuurders, maar ze bleven met vragen zitten.

Zoals verwacht durft deze auteur het niet zo volmondig te bevestigen. Het is te dol, te ongeloofwaardig en te crimineel om waar te zijn. Álle eigen regeringen die het volk besodemieteren waar het bij staat! En toch is dat de enige logische conclusie die ook wij al jaren verkondigen, en wij draaien er niet omheen: problemen en crises worden bewust gecreërd, liegen en bedriegen behoren tot de standaardprocedures van nationale regeringen.

Leid ze af, houd ze bezig, creëer problemen en laat het gemene volk niet tot de kern van de zaak doordringen! Zo zou je de pogingen van het regime kunnen omschrijven om zoveel mogelijk problemen en crises te laten ontstaan, die aansluitend niet opgelost gaan worden. Hooguit volgen er maatregelen die de vijand van het regime treffen: het bedrogen volk.

Combineer bovenstaand commentaar met dit commentaar en deze conclusie en het wordt duidelijk in welk circus we mee moeten spelen, én dat regeringen NIET de belangen van het volk dienen… -DGZ-