Boosteren eindelijk op tempo en GGD kan nog meer aan, maar experts vrezen matige opkomst

Source: Boosteren eindelijk op tempo en GGD kan nog meer aan, maar experts vrezen matige opkomst | Binnenland | Telegraaf.nl

Zodra het vertrouwen verdwenen is (door eigen toedoen van de overheden trouwens), gelooft men de sprookjes steeds minder en zal dientengevolge de druk om verplichte vaccinatie in te voeren, stijgen. Om welke duistere reden dan ook: men wil niet eenmalig of één keer per jaar prikken, maar meermaals per jaar, en dat is een logisch denkend mens niet meer te verkopen. 

We zien overigens hier weer de bekende werkwijze van democraten. Nooit alles ineens, maar mondjesmaat en gestaag de ingeslagen weg vervolgen. Eerst een vaccinatieverplichting in een paar landen, daarnaast en verplichting voor een bepaalde leeftijdscategorie in andere landen en gaandeweg wordt de strop steeds strakker aangetrokken door de overgebleven schone landen ook (via een vaccinatie die vrijwel niet werkt tegen corona) om te toveren tot een vaccinatiedictatuur. 

Zolang echter anderen bepalen wat er in Nederland en andere Europese landen moet gebeuren, blijven leugens en volksbedrog hoogtij vieren.

Als het vertrouwen in overheden bijna volledig verdwenen is, beginnen steeds meer mensen erover na te denken in wiens belang die nationale regeringen eigenlijk regeren en wat hun beweegredenen zijn. Dat men dan bij gebrek aan een logische werkwijze en logische structuren, noodgedwongen een eigen theorie gaat opstellen is niet zo verwonderlijk. Elk mens zoekt naar logische verklaringen en verhoudingen. Als dan het leger democraten er wereldwijd voor gezorgd heeft dat logische en natuurlijke verhoudingen en structuren tot taboe verklaard moeten worden, zijn de rapen gaar. Het enige dat overblijft is wanorde die alleen nog maar via dwang en verplichtingen in stand kan worden gehouden… -DGZ-