Brenda (53) opende een LHBTIQ+ camping: ’Kinderen ontmoeten hier gelijkgestemden’

Source: Brenda (53) opende een LHBTIQ+ camping: ’Kinderen ontmoeten hier gelijkgestemden’ | Hoe gaat het nu met | Telegraaf.nl

De verloedering in beeld, waarbij men het doet voorkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld zou zijn dat kinderen daar ongevraagd deel van zouden moeten uitmaken.

Het past wel allemaal mooi in de hier vaker aangehaalde vernietigingsstrategie via aanvallen op de logische en natuurlijke orde, zoals die nog gold tot zo’n 15 jaar na de tweede wereldoorlog. Langzaam en bedachtzaam, sluipend, op de achtergrond, beetje bij beetje om vooral geen slapende honden wakker te maken.

Laat ze vooral verder slapen en niet in de gaten krijgen dat ze gemanipuleerd en bedrogen worden. Onder meer de Council on Foreign Relations speelt hierin wereldwijd een bepalende en leidende rol. We besteedden er eerder aandacht aan. Grote kans dat al die gefilterde berichten die wij via de media mogen en moeten vernemen, door deze club ter beschikking worden gesteld. Belangrijke feiten blijven in de filterzak hangen. Europese propaganda-kanalen doen niets anders dan het rondbazuinen van al die fake-berichten. 

Vernietiging via aanvallen op de logische en natuurlijke orde vindt al tientallen jaren plaats. Onze normen, waarden, gebruiken en aangeboren drijfveren die onze civilisatie bepalen, waren en zijn het doelwit van deze vernietigings-oorlog: Der geplante totale Zusammenbruch der westlichen Welt… -DGZ-