British Government Used “Propagandistic” Fear Tactics To Scare Public Into Mass Compliance

Source: British Government Used “Propagandistic” Fear Tactics To Scare Public Into Mass Compliance | ZeroHedge

“That process included grossly exaggerating the threat posed by COVID and producing lurid, alarmist propaganda to frighten the population into subservience… As we previously highlighted, scientists in the UK working as advisors for the government admitted using what they now concede to be “unethical” and “totalitarian” methods of instilling fear in the population in order to control behavior during the pandemic.”

Ook deze angst-propaganda is globaal in scene gezet om zoveel mogelijk mensen de stuipen op het lijf te jagen, uitgevoerd door zich om het hardst op de borst kloppende “democraten” die in feite de belangen van het volk zouden moeten dienen. Deze (propaganda-)oorlog tegen de volkeren wordt met zoveel overtredingen gespeeld, dat alle rode kaarten ter wereld onvoldoende zouden zijn. Het is één groot vuil spel waar je ook kijkt. De media spelen het spel nog volop mee, al zijn enkele er inmiddels achter wat ze met hun overdreven alarmerende berichtgeving hebben aangericht. De in het artikel genoemde adviseurs van de Britse regering kunnen we gelijkstellen aan het OMT in Nederland. Onderzoek naar die club en leden zou op zijn plaats zijn.  

In januari 2021 verwezen we al naar de sloopkogel-tactiek die men met en via corona uitvoerde. Rutte en Merkel speelden de angst-troefkaart al geruime tijd uit, waardoor ook bij ons de gevolgen van hun propaganda zichtbaar werden. Het zijn niet alleen totalitaire en onethische methodes, het is ronduit crimineel… -DGZ-