Britten woest om executie Akbari in Iran: ’Dit zal niet onbeantwoord blijven’

Source: Britten woest om executie Akbari in Iran: ’Dit zal niet onbeantwoord blijven’ | Buitenland | Telegraaf.nl

Oftewel, het westen zoekt constant naar passende argumenten om waar ook ter wereld -waar en wanneer het uitkomt- de vlam in de pan te doen slaan. Zeker in deze fase van de cyclus, waar men zelfs uit is op conflicten en oorlogen, moeten we niet vergeten wat de westerse tactiek was en is: bewuste provocatie, bewuste escalatie en zodoende het uitlokken van oorlogen, die NOOIT zomaar ontstaan. HUN op westerse leest geschoeide geldsysteem is op sterven na dood, en steeds dán volgen de afleidende door het westen geprovoceerde oorlogen.

Men is bewust uit op de genadeklap voor de al eerder gestarte afbraak en het benoemen van zondebokken, teneinde een nieuwe hen welgevallige orde te kunnen laten ontstaan.

Eenmaal het spel doorzien, vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. Het regime (en in het verlangde daarvan alle nationale regeringen), weet dat haar systemen slechts een bepaalde levensduur hebben. Zolang deze in hun voordeel blijven functioneren, strooit men met ongedekt geld dat het een lieve lust is en koopt men daarmee alles en iedereen. Zodra de scheuren en barsten te voorschijn komen, tapt het regime uit een ander (oorlogs)vaatje en moet het volk in de eindfase van de cyclus aan den lijve ondervinden wie de ware vijand is. En zelfs dan, als voor velen het bekende wereldje aan diggelen ligt, blijven mensen geloof en waarde hechten aan de politieke praatkoppen. Het bedrogspel begint dan weer van voren… -DGZ-