Burgerinitiatief dwingt parlement tot debat over invloed World Economic Forum op Nederlandse politiek

Uit communicatie tussen het WEF en de Nederlandse overheid is gebleken dat Nederlandse ministers en ambtenaren actief zijn in tal van projecten van het WEF, waarbij het management loopt via een zogeheten Great Reset Portal. Nederlandse ministers hebben wel toegang, maar Kamerleden en burgers niet.

Source: Burgerinitiatief dwingt parlement tot debat over invloed World Economic Forum op Nederlandse politiek

“Uit communicatie tussen het WEF en de Nederlandse overheid is gebleken dat Nederlandse ministers en ambtenaren actief zijn in tal van projecten van het WEF, waarbij het management loopt via een zogeheten Great Reset Portal. Nederlandse ministers hebben wel toegang, maar Kamerleden en burgers niet.

Eigenlijk zijn dergelijke criminele activiteiten te verwachten als belangen van anderen gediend worden (staat gelijk aan land-en volksverraad) en uitdrukkelijk niet die van de eigen bevolking.

Geheim, verborgen, kan het daglicht niet verdragen, achterkamertjes, handjeklap, volksbedrog zijn steeds de begrippen die kenmerkend zijn voor de hedendaagse politiek die niets meer met openheid, democratie en transparantie te maken heeft. Niet alleen in de Angelsaksische kolonie Nederland, maar ook in al die andere kolonies in onder meer Europa… -DGZ-