BV Nederland doet het goed, ondanks aanstormende gevaren

Van handelsoorlog tot naderende Brexit en van een terugvallende Duitse industrie tot snel dalende beurskoersen: het zonnetje boven de Nederlandse economie maakt plaats voor een pak onheilspellende wolken en een stevige, koude oostenwind. Geen reden voor paniek, wel voor verhoogde dijkbewaking.

,,Source: BV Nederland doet het goed, ondanks aanstormende gevaren

Opvallend dat men erkent en vermeldt dat terugvallende Duitse industrie een rol speelt. De aanvallen gelden inderdaad hoofdzakelijk steeds weer Duitsland. We moeten niet vergeten dat het ons door (centrale) bankiers opgedrongen geldsysteem een eindigend(!) systeem is, én dat de oorlog daartegen al ruim vóór het jaar 1900 begon.

“Toevallig” was uitgerekend het toenmalige Duitse Rijk de hoofdtegenstander- en vijand van de zionistische bankiers. Wat men in dit verband niet graag wil horen (dat is altijd het geval als het waarheden betreft, die het wereldbeeld van de mensen volledig op zijn kop zou zetten en die niet passen in de gewenste structuren), is dat zonder ingrijpen, inmenging, het voeren van propaganda en hetze, het creëren van oorlogen en andere drukmiddelen, alleen Duitsland op natuurlijke wijze op basis van Pruisische deugden in staat zou zijn geweest om tot wereldmacht nummer 1 op te stijgen en de toenmalige wereldmacht, het Verenigd Koninkrijk van de troon gestoten zou hebben.

Tot op heden is het ze gelukt om dat te vermijden. De tegenstanders van het centraal geleide globalistische systeem moeten nu wachten op verdere verzwakking om definitief toe te kunnen slaan. Via allerlei maatregelen wordt die neergang nu in de hand gewerkt, waarschijnlijk met de bedoeling om zo snel mogelijk de geldstromen van beneden naar boven droog te leggen en dit systeem met een waar leger aan profiteurs en collaborateurs, schaakmat te zetten. In dit geval betreft het geen klassieke neergang met aansluitend herstel, het betekent ook het naderend einde van het ons bekende hangmat-systeem…  -DGZ-