Cape Cod Residents Outraged At Democratic Governor’s Migrant Housing Plan

Source: Cape Cod Residents Outraged At Democratic Governor’s Migrant Housing Plan | ZeroHedge

Deze vernietigende migrantenkoers, die uit is op het wegvagen van onder meer de sociale orde, wordt in het hele westen gevaren en burgers reageren overal op dezelfde manier.

De eigen verantwoordelijke politici breken langdurig en op grote schaal met natuurlijke en logische normen en waarden, en vallen via hun netwerk als zodanig de eigen ontwapende en machteloos gemaakte burgers in de rug aan. Net zoals men ook elders met het grootste gemak liegt en bedriegt, zijn deze deels agressieve hordes beslist geen arbeidsmigranten. 

Alles dat zo’n 10 jaar geleden nog niet voor mogelijk wordt gehouden, en waarvoor we al eerder waarschuwden, wordt nu langzaam tot normaliteit verheven. HUN nieuwe normaliteit wel te erstaan, niet de onze. We herhalen het nog maar eens: het is al heel lang oorlog tegen de eigen volkeren, nog steeds heeft “volk” grotendeels niets in de gaten en blijft het de verhalen van politici en andere verantwoordelijken geloven. Bovendien is er geen einde in zicht: 

https://twitter.com/RadioGenoa/status/1704395044453601401

Samen met het verval van HUN geldysteem, zorgen politici via bewust gevoerd afbraakbeleid nu ook voor verval en verloedering op andere fronten. Een dergelijk scenario nodigt niet bepaald uit tot actie in het bestaande hamsterrad, maar eerder tot het breken met de bekende leefgewoonten en het bekende wereldbeeld… -DGZ-