Column: de jaren zeventig en nu; we staan op een keerpunt

Source: Column: de jaren zeventig en nu; we staan op een keerpunt | Financieel | Telegraaf.nl

Inderdaad, de verloedering begon in 1971… en we bevinden ons nu op een keerpunt. Alleen is het niet een keerpunt zoals hier bedoeld. Het zijn de laatste jaren van het oude geldsysteem dat vervangen moet gaan worden.

Het worden de jaren van de grondstoffen, metalen en “vaste waarden” in tegenstelling tot het tanende en koopkracht verliezende westerse fiatgeld, oftewel het aftakelende westen tegen de landen in Eurazië, Azië, Afrika en Zuid-Amerika die over het algemeen grondstoffen bezitten die het westen niet heeft maar toch nodig heeft.

Het draait uiteindelijk steeds om die overkoepelende strijd, zoals we al vaker en onder meer hier vaststelden

Het meeste dat we mogen en moeten lezen en zien in en via de propaganda-kanalen is de grootste onzinnige bullshit waar het regime ons mee afleidt en misleidt om vooral geen spoor te leggen naar de echt belangrijke zaken, zoals de transitie naar een nieuw systeem met dramatisch gevolgen voor de meeste onvoorbereide burgers. In deze presentatie worden de belangrijkste zaken nog eens onder de loep genomen, inclusief tips en verwijzing naar de rol van “virusssen” en andere zaken die voor zoveel mogelijk ophef en onzekerheid moeten zorgen, maar natuurlijk volledig genegeerd moeten worden… -DGZ-