’Crack-zombies’ terroriseren groene oase in het hart van Berlijn

Source: ’Crack-zombies’ terroriseren groene oase in het hart van Berlijn: ’Injecties voor de ogen van kinderen’ | Buitenland | Telegraaf.nl

“Afrikaanse dealers, nietsontziende criminelen en wezenloze junkies lopen er rond. Autoriteiten weten zich geen raad en bewoners zijn woedend.”

Dat autoriteiten zich geen raad weten is logisch in een door henzelf gecreeëerde kunstwereld. Toch zijn zij verantwoordelijk en dienen het op te lossen. Hoe ze dat doen, is niet meer het probleem van de burger.

We lossen het dan maar niet op, en vegen het zoveel mogelijk onder het karpet, is hun al tientallen jaren durend credo. Wat overblijft, is de gang van zaken die we in de hele westerse wereld zien: overheden voeren net zo lang hun taken al niet meer uit, kúnnen dat ook niet, maar proberen ons dat wel wijs te maken en laten de massa er grof voor betalen. Verloedering en verval zijn met de huidige democraten niet te stoppen. De neergang is voorgeprogrammeerd. 

Ze laten het op hun beloop en schuiven de negatieve gevolgen als “collateral damage” voor zich uit en naar beneden. Wat hebben we dus aan dit soort democraten? 

Zij hebben het probleem gecreëerd, ook al is het een gevolg van het feit dat deze groepen van mensen NIET behoren tot de eerste en tweede generatie geborenen na de tweede wereldoorlog, die in de opgaande bloeifase wél alle mogelijkheden hadden om een degelijk inkomen te verwerven. Delen van de nakomende generaties werden benadeeld en deels aan hun lot overgelaten, maar ook weer niet gedwongen tot aangepast gedrag of anderszins corrigerend aangepakt.

Tot dezelfde categorie behoren berichten over het toenemend aantal steeds jonger wordende crimineeltjes. Democraten die de basis legden voor die ontwikkeling door steeds de belangen van het geldregime te dienen en dientengvolge het klassieke gezin als “zorgcentrum” vakkundig de nek om te draaien, zullen ook geen oplossing mogen verzinnen.

Wie over het klassieke gezin praat, is daarom in hun ogen al snel “Nazi”. Overigens is het zo dat hoe feller nationale regeringen en instanties (regime dus) reageren op bepaalde personen én hun opmerkingen, meningen en zienswijzen die niet de staatsmening weerspiegelen, deste waarschijnlijker is het dat juist die personen het dichtst bij de waarheid komen en de vinger op de zere plek weten te leggen.

We HOREN dus niet alleen gedwongen de bekende “nieuws”kanalen, maar LUISTEREN ook naar wat de Poetins, de Musks en de Kennedy’s en soortgenoten ons via hún kanalen te vertellen hebben op ÁLLE terreinen die ons leven bepalen. Eén van de vele conclusies is dan dat regeringen alles gewoon laten doorsudderen, de zelf veroorzaakte onevenwichtigheden en verstoringen nooit oplossen, maar met de liefdevolle geldmantel bedekken. De top weet dat er een “oplossing” komt, maar dan ziet de wereld er na de oorlog opeens heel anders uit… -DGZ-