De Kwestie: wordt Nederland te vol?

Migratie. Sinds recent de waarschuwing kwam dat Nederland bij ongewijzigd beleid richting 20 of zelfs 24 miljoen inwoners dreigt te groeien, laait de discussie in alle hevigheid op. Wanneer is Nederland ’vol’?

Source: De Kwestie: wordt Nederland te vol?

Waar komt die interesse opeens vandaan, terwijl voor overbevolking al jaren geleden gewaarschuwd werd? Zo’n 40 jaar geleden, toen alle ideologische sprookjes en nepverhalen over (on)gelijkheid, tolerantie, klimaat en milieu, emancipatie, rechten en geld voor alles en iedereen ontkiemden, uitsluitend omwille van geforceerde economische groei en het gelijktijdig drukken van de lonen, moest er dwingend een bevolkingstoename plaatsvinden om de groeidoelstellingen te kunnen bereiken.

Waar het volk vandaan kwam, welke achtergrond het had, of er sprake was van succesvolle integratie en of een land daardoor onleefbaar werd, het maakte en maakt allemaal niets uit. Glimmerveen en Janmaat mochten destijds niet zeggen dat vol ook werkelijk vol is. Pim Fortuyn, die de bui zag hangen en precies wist welke machten daarvoor verantwoordelijk waren, moest zijn uitlatingen en zicht op de maatschappij bekopen met de dood, uitgerekend net voor het verkrijgen van macht. Via hem zou Nederland immers uit de pas van de globalisten gaan lopen en daar hebben wereldcriminelen maar één oplossing voor: opruimen! Nu is het overvol met alle daarbij behorende randverschijnselen… -DGZ-