’De NAVO is terug’; Vladimir Poetin maakt bondgenootschap sterker

Source: ’De NAVO is terug’; Vladimir Poetin maakt bondgenootschap sterker | Buitenland | Telegraaf.nl

Mooi… en het westen drijft de rest van de wereld en Brics+ met veel volk, landmassa en grondstoffen dichter bij elkaar. 

Het westen/de G7 of hoe men ze noemt, zijn min of meer toonaangevend ten aanzien van economische kracht dat (nog) bepalend is voor hun macht. Hun probleem is dat die machtspositie lijdt, zodra de barsten en scheuren, die onlosmakelijk verbonden zijn met dat eindigend systeem “tot volle bloei” gaan komen en men een transitie naar een nieuw systeem moet gaan doorvoeren. Een dergelijke omslag gaat steeds gepaard met door het westen uitgelokte oorlogen en de strijd om grondstoffen als de enige echte vaste waarden, in tegenstelling tot het steeds waardelozer wordende fiatgeld. 

De dreigende machtsverschuiving naar het oosten en Azië meent men te compenseren door onder meer een sterkere NAVO die de door het westen benoemde en verklaarde vijanden mét bodemschatten, onder druk te zetten en in oorlogen te verwikkelen. Oost Europa/Eurazië als poort tot Azië is daarom steeds een doelwit van de Angelsaksen.  

De tweede wereldoorlog had geen ander doel dan machtsbehoud en machtsuitbreiding van de Amerikanen. Na 1945 kon Amerika de Engelsen van zich afschudden, zich pas verder ontwikkelen tot supermacht… én zich blijvend vestigen op het Europese continent dat men als bruggehoofd beschouwt, met Oost-Europa als speerpunt. Via het door de Amerikanen uitgelokte Oekraïne-conflict kan men het publiek als smaakmaker nog meer militairen op ons continent verkopen. Zowel politici als het grootste deel van de bevolking watertanden van die voornemens waarbij de valse voorwendsels “veiligheid” en bescherming tegen “de agressieve Russen” steeds de krant halen. De ware bedoelingen echter zullen via het NOS-journaal en kranten nooit verkondigd worden. Het zijn westerse media, afhankelijk, niet neutraal en barsten daarom van de (oorlogs)propaganda. De leugens moeten gewoon aan het volk verkocht worden. Zou het volk de waarheid achterhalen, was het snel afgelopen met die superdemocraten in Europa en kon men niet genoeg touw vinden voor al die Europese landverraders… -DGZ-