Deel jeugd Oostvoorne ontspoort: ’Kinderen met messen, jongens die meisjes aanranden’

Source: Deel jeugd Oostvoorne ontspoort: ’Kinderen met messen, jongens die meisjes aanranden’ | Binnenland | Telegraaf.nl

Oostvoorne kampt met de globalisering: statushouders, asielzoekers, hangjongeren, Oekraïners mengen er met de oorspronkelijke bevolking. Dat zorgt voor problemen. “Ze hebben heel andere normen en waarden”.

Natuurlijk zorgt dat samen met de fluwelen-handschoen politiek voor problemen. Zou men die problemen niet gewild hebben, had men de genoemde groeperingen niet op de Europese samenleving losgelaten. Het is dus opzet. Men wíl die problemen in Europa en met wíl juist de samenleving ontwrichten.

Het lijkt allemaal zo onlogisch dat men in een wereld die volledig op zijn kop gezet is, niet meer in staat de meest logische conclusie te trekken: wat het regime wil, gebeurt, anders had men het niet gedaan.

Oftewel ontwrichtend afbraakbeleid aan meerdere fronten is gewenst en zelfs gewild, en dan gebeurt dat ook. De koek is immers op, en de huidige samenleving wordt nu vakkundig de nek omgedraaid. We zien het allemaal voor onze ogen gebeuren, en toch sluit men de ogen voor de werkelijkheid. We worden allemaal gedwongen om in HUN onechte theater-wereld, die ontdaan is van de meeste logische en natuurlijke structuren en die uit is op het vernietiging van de natiestaat, te blijven meesputteren… -DGZ-