Die USA verdienen am wirtschaftlichen Untergang Europas 

Source: Die USA verdienen am wirtschaftlichen Untergang Europas – Anti-Spiegel

Amerika is de profiteur van de georganiseerde economische neergang in Europa, hoewel “de rest van de wereld” steeds vaker een vuist maakt tegen het Angelsaksische blok. Die oorlog gaat op termijn door “de rest” gewonnen worden.

Niet iedereen is zo blij en ervan overtuigd dat er sprake moet zijn van “Amerikaanse vrienden”…

De Franse universiteit “Ecole de Guerre Economique” (School voor Economische Oorlogvoering) heeft woensdag een opmerkelijke trailer voor haar nieuwe boek “Qui est l`ennemi”? / Wie is de vijand?” gepubliceerd. De faculteit heeft nauwe banden met de Franse geheime dienst en leidt toekomstige contraspionage-leidinggevenden op die bij grote Franse bedrijven werken. De video op Facebook zegt over het geopolitieke boek: ‘Waarschuwing, je zult niet langer naïef zijn!”

In hun rapport concluderen de makers dat niet Rusland of China de belangrijkste vijand van Frankrijk zijn, maar de Verenigde Staten, omdat ze een ‘oorlogsmachine’ hebben opgebouwd die erop gericht is de Franse en dus ook Europese belangen te ondermijnen ten gunste van de Amerikaanse belangen. We besteedden er eerder aandacht aan.  

Het 100 pagina’s tellende rapport vermeldt ook China en Rusland als concurrenten, maar als een secundair probleem in vergelijking met de Amerikaanse dreiging. De directeur, Christian Harbulot zag tegen de achtergrond van de oorlog in de Oekraïne “het duidelijkste recente voorbeeld” van de wereldwijde economische oorlog.

Het beschrijft ook een soort muur van politieke stilte in Frankrijk en de EU als het gaat om hoe de Verenigde Staten hun suprematie in de wereld proberen te waarborgen ten nadele van hun bondgenoten. Men zwijgt liever…

‘We leven in een staat van collectief zwijgend accepteren die door de hele Franse en dus ook weer Europese geschiedenis loopt van 1945 TOT HEDEN. De meeste EU-lidstaten leven op de een of andere manier met hetzelfde soort zwijgen dat dezelfde kenmerken heeft als doodgezwegen ware verantwoordelijken voor die oorlog. De Europeanen waren niet de hoofddaders…

Zoals Harbulot verder zegt, is er na de tweede wereldoorlog een GEVAARLIJKE AFHANKELIJKHEID VAN DE VERENIGDE STATEN ONTSTAAN, die de veiligheid van Europa ten aanzien van de vermeende “communistische overname¨ moest waarborgen. Destijds werd door de Amerikanen al het angstargument misbruikt om uitsluitend hun eigen belangen te dienen. Als zodanig werd het lot van Europa bezegeld. Er werden steeds meer Amerikaanse militaire bases in (Oost-)Europa opgericht en monetaire, militaire, financiële en technologische afhankelijkheid van de VS gecreëerd.

We mogen dus constateren dat in ieder geval delen van de Franse geheime dienst onze van de meerderheid afwijkende mening en inschatting delen. We blijven het Europese democratengespuis zien als volksvijanden die heulen met de vijand. Er zijn dus nog realisten in Europa, maar ze zijn moeilijk te vinden of blijven ondergronds. 

We hebben een flinke oorlog nodig in Europa, een bevrijdingsoorlog die tegen de valse Angelsaksische “vrienden” uitgevochten zal moeten worden… -DGZ-