Door Merkel en Seehofer voorgestelde grensbewaking functioneert niet (video)

Source: Door Merkel en Seehofer voorgestelde grensbewaking functioneert niet (video)

“Dat politiek en de praktijk van het echte leven steeds verder uit elkaar drijven, zal u ongetwijfeld al langer zijn opgevallen.”

Het zal steeds meer mensen gaan opvallen. Het zullen er echter te weinig zijn om alleen op basis daarvan een verandering te verwachten. De profiteurs van de globalistische ideologie en hun propaganda-kanalen zijn nog steeds zwaar in de meerderheid én aan de macht. Nóg bepalen zij hoe de wereld verdeeld en beheerst wordt. De oplettende burger heeft allang in de gaten dat de feiten en de praktijk niet stroken met politiek genomen beslissingen en zij in feite alleen al vanwege dat feit volstekt onbetrouwbaar en ongeloofwaardig is. Door toedoen van de overheid wordt er bijvoorbeeld alleen maar ongelijkheid gecreëerd die via een sussende gelijkheids-illusie-deken over de samenleving gespannen wordt. De feiten en de praktijk tonen een heel ander beeld. 

Wat de inhoud van het artikel betreft: dat was ook de bedoeling. De maatschappij-ontwrichtende instroom van ongenode gasten moet zo lang mogelijk doorgaan. We bevinden ons immers in de afbraak-fase… -DGZ-