Ernst Wolff “Man will BÜRGERKRIEGE erzeugen”

Afgezien van die rare tante met haarspeldje, het aanzien en aanhoren waard. De volkeren zijn in oorlog met het regime (maar ze weten het nog niet). De afbraak, waarvan corona deel uitmaakt, is gewild en gepland. De aanval is ingezet op de zelfstandigen. Onafhankelijkheid is het regime een doorn in het oog. Hun geldsysteem loopt op haar laatste benen en moet zodanig gereformeerd worden dat het financiële complex, dat als verantwoordelijke organisator van de huidige (corona)chaos geldt, de grote profiteur blijft. 

Ook hier wordt indirect gewaarschuwd voor de rare sprongen die het regime, dat momenteel enigszins onder druk staat, nog kan maken nu meer mensen en zelfs media wakker beginnen te worden en geen geloof meer hechten aan hun “narrative” van een vermeend gevaarlijk virus. We gaan waarschijnlijk, nu de angstpropaganda niet meer zo goed functioneert, een (korte) fase meemaken waarin de media opeens iets minder hard van de corona-toren gaan blazen en de aandacht gaan richten op onzinberichten en andere afleidende niets-zeggers.

Het regime deelt echter nog steeds de lakens uit en het kan zorgen voor “moeilijke en onprettige tijden”. Om het nog maar eens duidelijk te stellen: we zijn in oorlog!… -DGZ-