EU geeft meer details over sancties als Rusland Oekraïne binnenvalt

Source: EU geeft meer details over sancties als Rusland Oekraïne binnenvalt | Buitenland | Telegraaf.nl

De Russen probeerden jarenlang het westen ervan te overtuigen dat gemaakte afspraken niet werden nagekomen. Het westen en de NAVO deden alsof die er niet waren en gingen gewoon door met het verleggen van troepen en bases richting Rusland.   

Jarenlang hebben de Russen die activiteiten gadegeslagen en wisten dat ze besodemieterd werden. Nu zetten de Russen alles op alles en trekken de grens. Bovendien hebben de Russen het onbelangrijke vazallentuig in Brussel duidelijk gemaakt dat ze niet met het personeel spreken, maar liever meteen met de bazen van Europa aan de andere kant van de oceaan. 

Het enige dat men nu doet is het samentrekken van troepen op, let wel: eigen Russische bodem en niet op andere continenten en in andere landen zoals we dat kennen van Amerikanen en Britten. De Russische beer dreigt terecht, en pas nu wordt men wakker. De Russen weten ook drommels goed dat men hier graag een oorlog provoceert om af te leiden van het eigen falen.

Bovendien zal het westen goed op zijn tellen passen zolang de Chinezen als bondgenoot van de Russen een oogje op Taiwan hebben en daar wel eens “een bezoekje” zouden willen brengen. Zowel Rusland als China weten ook dat de oorlogszuchtige Angelsaksen steeds oorlog willen voeren op andermans grondgebied en zouden daar wel eens graag verandering in willen brengen… -DGZ-