EU heeft nu de oorlog die onontbeerlijk is bij het smeden van een Europese eenheid

Source: EU heeft nu de oorlog die onontbeerlijk is bij het smeden van een Europese eenheid | Columns | Telegraaf.nl

“De oorlog was geprovoceerd door de U.S. op de manier waarop leidende diplomaten decennialang geanticipeerd hadden ter voorbereiding van de oorlog, de oorlog (…) moet nu worden gestopt door onderhandelingen.”

Vanaf het begin, op zijn laatst na 2014, was duidelijk dat het volgende conflict voorbereid en geprovoceerd werd door de V.S. in samenwerking met de NAVO en de EU.

Steeds in de geschiedenis was het zo dat, zodra mondiale verschuivingen of veranderingen plaatsvinden of moeten plaatsvinden, men grote oorlogen start. Momenteel is HUN verpieterende mondiale monetaire systeem een van de redenen…

Het voor ons geldende fabeltje dat een agressor zomaar een ander land binnenvalt, moeten we steeds blijven geloven. Via oorlogspropaganda bepaalt men voor ons steeds wie onze vijanden en zondebokken moeten zijn.

Niet alleen de V.S. hebben een oorlog nodig, alle westerse landen willen die oorlog. Ze zitten allemaal in de maag met hun eigen aftakeling en neergang, en breken nu hun eigen structuren en de sociale orde af onder meer ook via ongeremde massa-immigratie.

“alles wat ons momenteel met betrekking tot die conflicten wordt opgedist, werd door Amerikaanse militaire strategen al tientallen jaren geleden voorbereid en vastgelegd”… -DGZ-