‘EU-plannen migratie desastreus’

Source: ‘EU-plannen migratie desastreus’ | Wat U Zegt | Telegraaf.nl

“Veel EU-lidstaten willen migratie beperken, maar Brussel wil juist meer migranten naar de Europese Unie halen. Dit om het personeelstekort in het vergrijsde Europa op te vangen.

Als leugens vaak genoeg herhaald en mooi verpakt worden, gaan mensen ze geloven en ze stellen na verloop van tijd dan zelfs al geen vragen meer: van leugen tot traditie

Als we zien wat er Europa binnengesluisd wordt, kunnen we die analfabete criminele bende nauwelijks arbeids-migranten noemen. Ze hebben dan ook een andere taak dan ons te komen helpen. Het is een vorm van afbraakbeleid in optima forma.

Uiteindelijk moet immers de westerse samenleving op de rand van de afgrond gebracht worden. Het gevolg is dat men zich steeds vaker af gaat vragen of dit nog Nederland is.

Niet zo vreemd dus dat wij al jaren waarschuwen voor een transitie, ingeleid door HUN niet duurzaam en dus eindigend geldsysteem in de huidige vorm, die negatieve gevolgen gaat hebben voor de met name westerse samenleving. (Mentaal) voorbereiden is daarom een must. Al die verwarrende en onlogische zaken om ons heen, komen immers niet zomaar uit de lucht vallen… -DGZ-