Europa an der Klippe – Buntingen

Bron: Europa an der Klippe – Buntingen

“Die großen Linien der europäischen Politik werden weder in Berlin, Amsterdam, Paris oder Rom usw. bestimmt. Die Vorgaben werden in angloamerikanischen Think Tanks ausgebrütet und die 28 Mitgliedsländer der EU haben den Agenden der Think Tanks zu folgen.”

Nationale regeringen heben vrijwel geen speelruimte en mogen niet meer in het belang van het eigen volk regeren. Andere “hogere” belangen zijn de drijfveer geworden. Het niet volgen van de door anderen uitgestippelde koers wordt bestraft, deels met negatieve economische gevolgen voor de “afvalligen”, die een directe uitwerking hebben op de belastingbetalers, of in het uiterste geval moord.

Om de koers te blijven volgen is het noodzakelijk dat mensen met de “juiste instelling” op cruciale plaatsen het heft in handen krijgen en met mediaal geweld en (ook financiële) ondersteuning van hun “handlers”, adviseurs of opdrachtgevers braaf blijven volgen en er steeds voor zorgen dat belangrijke functies worden uitgeoefend door geselecteerde personen. Zodra “opeens” berichten over iemands verleden opduiken die het daglicht niet zo goed verdragen, mag men ervan uitgaan dat de waarschuwende vinger is opgestoken door de ware machthebbers op de achtergrond.

Via de genoemde jarenlange hersenspoeling en indoctrinatie is vrijwel iedereen ervan overtuigd dat iedereen gelijk is, terwijl de feiten (!) en de praktijk heel duidelijk een andere taal spreken en het al gevaarlijk is om in het openbaar te beweren dat dat niet zo is. Verkondig je die mening (vrijheid van meningsuiting eindigt immers abrupt zodra je een andere mening hebt) ten aanzien van een overheid, een instantie of een werkgever, ga je roemloos ten onder.

Hét voorbeeld overigens van eliminatie van een “afvallige” in Nederland is de politieke moord op Pim Fortuyn… -DGZ-