’Europa zou hier niet over moeten gaan’

Europa is een trein die doordendert, maar moeten we dat wel willen? Hoe ver laten we de zeggenschap van Europa doorgroeien, en willen we überhaupt wel dat de EU zeggenschap heeft over onze WW-uitkeringen en of er wel of niet een alcoholslot op onze nieuw auto’s moet komen? En: op welke thema’s had Europa juist wél een vuist moeten maken? Verslaggever Martin Visser bespreekt het in de nieuwe DFT-podcast.

Source: ’Europa zou hier niet over moeten gaan’

“Hoe ver laten we de zeggenschap van Europa doorgroeien, en willen we überhaupt wel dat de EU zeggenschap heeft over onze WW-uitkeringen en of er wel of niet een alcoholslot op onze nieuw auto’s moet komen?”

Allemaal lineair denkende systeemvolgelingen. Het komende systeem kent geen EU, uitkeringen en nutteloze verboden meer. Samen met de neergang van het huidige fiatgeld-systeem zal het socialisme uitgeroeid worden, waarna de politieke structuren die alleen het in het leven roepen en instandhouden van de huidige dictatoriale democratie tot doel hadden, eveneens ten dode zijn opgeschreven… -DGZ-