Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

Source: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

Deze ongetwijfeld onthullende Foreign Intelligence Surveillance Act-documenten gaan natuurlijk voor nogal wat opschudding zorgen in de VS. 

“Of Barack Obama en Hillary Clinton dan ook in Europa hun ‘heilige’ status verliezen bij de elite, is echter maar de vraag. De jarenlange blinde aanbidding van beide Democraten, gekoppeld aan de redeloze haat tegen Trump, lijkt daarvoor bij de door links beheerste massamedia te groot. Die kunnen zich niet van hun jarenlange ‘verlossers’ afkeren, zonder enorm gezichtsverlies te lijden – hoe hard de feiten ook zijn.”

Deze laatste zin is bepalend. De fronten zijn verhard. In (West-)Europa noemen we de democraten maar de links-progressief trendvolgende kliek die hier al tientallen jaren de bevolking de meest waanzinnige ideeën en denkbeelden door de strot duwt en de ene kunstgreep na de andere toepast om hun “progressief”, maar in feite vernietigend en volksvijandelijk wereldbeeld in stand te houden en nog verder uit te bouwen. De truthbombs, waardoor de waarheid steeds vaker aan het licht komt en die nu regelmatig gedropt worden, veranderen daar vooralsnog niets aan. Vooral het volgzame en goedgelovige Nederland waar vooral via de Randstad-bendes (media, politiek, werkgevers, vakbonden en over het algemeen de aldaar geconcentreerde macht) de zaak gecontroleerd aangestuurd wordt, zal geen krimp geven en hevig verzet tonen, in eerste instantie door bepaalde onderwerpen zoveel mogelijk te negeren, zo min mogelijk in de publiciteit te brengen en er altijd een voor hen gunstige draai aan te geven… -DGZ-