Five Warning Signs The End Of Dollar Hegemony Is Near… Here’s What Happens Next

Source: Five Warning Signs The End Of Dollar Hegemony Is Near… Here’s What Happens Next | ZeroHedge

Het systeem moet gereset worden. Het einde is in zicht. De laatste jaren ervan zijn chaotisch en vormen hoogtepunten van oorlogen en conflicten die steeds duidelijker de overwaardering en toenemende ontwaarding van ongedekt geld aangeven, en parallel en tegenovergesteld daaraan de onderwaardering van grondstoffen en goud. 

Het grote probleem voor het westen is dat uitgerekend en onder meer Rusland en China beschikken over grote hoeveelheden grondstoffen en goud die als tactische wapens kunnen en (op termijn) zullen worden ingezet. 

De wereldbevolking moet zo lang mogelijk in de illusie blijven geloven en er mogen geen sporen leiden naar die ondergewaardeerde vluchtwegen. De afleidende propaganda-kanalen draaien mede daarom op volle toeren en ze overstelpen ons met “nieuwtjes” met een hoge ophef- en zieligheidsfactor die uitermate geschikt zijn voor massale afleiding van de werkelijk belangrijke zaken, waaronder het naderend einde van het ons opgedrongen geldsysteem dat voor een slechts tijdelijke welvaart gezorgd heeft.

De gevolgen van dat naderend einde zijn onder meer dat toekomstplannen en verkiezingsbeloftes van politici vrijwel ongelezen de prullenbak in kunnen. Enerzijds redden ze dat niet meer, en anderzijds hebben we niet de indruk dat het politiek samenraapsel dat momenteel de tweede kamer bevolkt en volksvertegenwoordiging speelt, ook maar enig vermoeden en enige kennis heeft van de eindigende cyclus. Kortom: ze weten niets en daar moeten we het dan maar mee doen. De van oorsprong Nederlandse bevolking heeft niets aan populistisch en “groen” gender-, regenboog- en vluchtelingen geleuter… -DGZ-