Gegen Russland: NATO will die zivile Infrastruktur Europas kriegsbereit machen — RT Deutsch

Bron: Gegen Russland: NATO will die zivile Infrastruktur Europas kriegsbereit machen — RT Deutsch

Dat hele kunstmatig in elkaar geflanste vijandbeeld dat vrijwel dagelijks over de beeldschermen rolt of via andere media verspreid wordt, heeft slecht het doel af te leiden van de geïmporteerde vijand. In dat opzicht dus ook een maaksel van de ware elite’s. Eerder vermeldden we al dat ook het leger geïmporteerden slechts als zondebok moet dienen, dat met geweld verdreven gaat worden, samen met het huidige machthebbers. Drastische verandering verlangen nou eenmaal ook drastische “ingrepen”.

Oorlogen en conflicten ontstaan niet zomaar, ze worden gemaakt: “We weten dat Hitler geen oorlog wil, maar hij zal ertoe gedwongen worden, niet dit jaar, maar binnenkort… Het laatste woord heeft, zoals in 1914, Engeland.” Emil Ludwig in “Les Annales”, Juni 1934 (citaat Dr. H. Jonak von Freyenwald in “Jüdische Bekenntnisse”, Faksimile Verlag, Bremen 1992). 

Ook van het toneel van de komende oorlog maakt men geen geheim: Minister van Defensie C. Weinberger: “Het slachtveld van de volgende conventionele oorlog is Europa en niet de Verenigde Staten” (Frankfurter Rundschau, 29.4.1981).

Henry Kissinger verwoordde het in 1979 in Brussel als volgt: “Jullie Europeanen moeten goed begrijpen, dat wanneer het tot een gewapend conflict komt, wij als Amerikanen natuurlijk niet het voornemen hebben om met jullie te sterven.” (Unabhängige Nachrichten Bochum Nr. 8, 1981)… -DGZ-