Gold’s Final Correction As Governments And Central Banks Fail To Save The World

As the world edges closer to the next crisis, today the man who has become legendary for his predictions on QE and historic moves in currencies spoke to King World News about gold’s final correction as governments and central banks fail to save the world.

Source: Greyerz – Gold’s Final Correction As Governments And Central Banks Fail To Save The World – King World News

Ondanks alle voorspelde onheil: “Life will go on and although many people will suffer severely during the transition, the coming reset will create a better world…Another benefit will be that moral and ethical values will return.”

De bedoelde en voorspelde transitie maakt een einde aan het socialisme en de democratie zoals wij die momenteel kennen. Ook dit fiatgeld-tijdperk eindigt (op welke manier dan ook) en -zoals vaker beweerd- het gevolg is dat de huidige liberaal-socialistiche structuren en systemen niet meer kunnen functioneren. Ze zijn zelfs in het leven geroepen met het doel om een gigantisch mondiaal geldverdeelcircus te creëren. Daarna hebben ze geen functie meer en moeten ze verdwijnen. Het is niet relevant of aandelenkoersen eerst nog verder zullen stijgen. Het lot is bezegeld. Het tijdstip waarop, en de vorm en mate waarin de neergang gaat plaatsvinden kent niemand. Om de orde te herstellen is een flinke portie geduld nodig. Tot die tijd: aan de zijlijn plaatsnemen en het theater op gepaste afstand volgen… -DGZ-