Green Party Official Tells Germans To Use Washcloths Instead Of Taking Showers

Source: Green Party Official Tells Germans To Use Washcloths Instead Of Taking Showers | ZeroHedge

De Duitse groene Kretschmann: regelmatig douchen vervangen door het gebruik van een washandje.

De minister van binnenlandse zaken van de deelstaat Nordrhein Westfalen waarschuwde eerder voor protesten tegen energieschaarste, die notabene door de democraten zelf gecreëerd wordt. Die mensen zullen als staatsvijanden en extremisten beschouwd worden, die de regering omver zouden willen werpen:

As we reported last week, the interior minister of the German state of North Rhine-Westphalia (NRW), Herbert Reul (CDU), outrageously suggested Germans who may be planning to protest against energy blackouts were “enemies of the state” and “extremists” who want to overthrow the government.

Het democratentuig probeert bewust protesten uit te lokken en bereidt het land via dergelijke uitspraken voor op conflicten die, zoals altijd (zoals het westen ook de oorlog in de Oekraïne provoceerde) een ander doel dienen:  afleiden van de ware oorzaken (HUN falend geldsysteem, afbraak- en schaarstebeleid, vernietigen en vervangen van de natuurlijke en logische orde).

Zoals hier vaker beweerd, betreft het jarenlang door de meesten onopgemerkt regeren tégen de belangen van de eigen bevolking, niet een enkel land. Het zijn globale oorlogen tegen de volkeren die al jaren worden gevoerd… -DGZ-