Greyerz – The Inevitable Global Crisis Is Approaching Fast

As the world edges closer to the next crisis, today the man who has become legendary for his predictions on QE and historic moves in currencies told King World News that the inevitable global crisis is approaching fast.

Source: Greyerz – The Inevitable Global Crisis Is Approaching Fast – King World News

“So why isn’t it fraud when a government prints money? Well of course it is fraud of the highest degree. A country that creates debts and prints money is defrauding its people. But sadly the people are unaware of the misdeeds of their government.” 

Het is de taak van de propaganda om deze fraude onopgemerkt te kunnen bedrijven en verborgen te houden voor de massa. De “roepende in de woestijd” roept niets, maar blijft mentaal voorbereid aan de zijlijn het schouwspel volgen, wetende dat voor de meesten pijnlijke gebeurtenissen moeten gaan plaatsvinden om de uitwassen van de laatste tientallen jaren uit te roeien. We herhalen het nog maar eens: de huidige liberaal-socialistische democratie was noodzakelijk om het gigantische globale geldverdeelcircus op te starten en in leven te kunnen houden. Dat was en is haar taak. Verliezers en winnaars komen in elk systeem en elke wereldorde voor, maar er is geen garantie dat de winnaars van vandaag ook de winnaars van morgen zullen zijn… -DGZ-