Greyerz – This Is About To Have A Catastrophic Global Impact On The Financial System | King World News

With continued uncertainty around the globe, today the man who has become legendary for his predictions on QE, historic moves in currencies, spoke with King World News about what is about to have a catastrophic impact on the financial system.

Bron: Greyerz – This Is About To Have A Catastrophic Global Impact On The Financial System | King World News

“bubbles can get much bigger than we can ever imagine; So we may still see much higher stocks for some time and well into 2018; In summary, stocks can go a lot higher but risk is extremely high.”

Von Greyerz beschrijft weer eens in welke fase van de cyclus we ons bevinden. De “verticale fase” van de aandelenbubbel is in de maak en lokt “de gewone man” in de val. Ook andere analysten zien dit fenomeen komen. Algemeen conclusie: je kunt er voor de korte termijn aan meedoen, maar gooi er op tijd alles uit. Hier ook weer de waarschuwing voor de huizenkopers die alleen de momenteel lage maandelijkse lasten op het oog hebben, maar geen rekening houden met fiks lagere prijzen voor onroerend goed in de (nabije?) toekomst als de onvermijdelijke rentestijging zijn intrede gaat doen. Er zijn genoeg vuiltjes aan de lucht maar het zicht daarop wordt de mensen door de opgeworpen rookgordijnen ontnomen… -DGZ-