Het is geen falend beleid, het is opzettelijk gevoerd afbraakbeleid…

Men weet het niet meer. Overal zoekt men verklaringen voor de dwaasheid en de meest onlogische zaken die in de hele westerse wereld met grof geweld geïmplanteerd worden.

Van klimaatgekte via CO2-onzin, Corona-leugens en duurzaamheidswaanzin naar massa-immigratie, zelf in het leven geroepen energieschaarste en de wens naar oorlog op het eigen continent inclusief het installeren van een oorlogseconomie komt het allemaal niet uit de lucht vallen.

Via het stichten van verwarring en afleiding zet men de wereld van de meeste mensen op zijn kop, steeds zodanig dat het vernietigende afbraakbeleid de massa niet opvalt. Die moet gewoon aan het werk blijven, geen vragen stellen en niet op het idee komen dat de poppetjes slechts figuranten zijn in de aangepaste versie van de Truman Show.

De benodigde argumenten, vijanden en zondebokken heeft men voor dat doel allang in stelling gebracht. Het Westen is op en dat heeft gevolgen voor de wereldorde én de geldorde.

De gekochte comfortabele tijden zijn voorbij. Ze kunnen niet meer gefinancierd worden. De hardere en minder fraaie tijden gaan nu aanbreken en dat gaan ze ons niet met zoveel woorden duidelijk maken… -DGZ-