Hoe kunnen mensen hun land zo laten afpakken?

Wanneer een land wordt aangevallen door een ander leger, dan pakt iedereen de wapens en verdedigt hun natie. Als het land door middel van gluiperige politieke correctheid als wapen wordt overgenomen, doet niemand iets en houdt uit angst de kaken stijf op elkaar.

Bron: Hoe kunnen mensen hun land zo laten afpakken?

“De mensheid zelf doet hun uiterste best om de elite van dienst te zijn door steeds meer dingen aan te dragen die politiek niet correct zijn om vervolgens elkaar te corrigeren; En zo werkt het, de elite verzint de systemen en de bevolking controleert zichzelf. Wel slim bedacht, dat moeten we ze nageven.”

Vandaar ook onze houding om geen woord met de vijand te wisselen. Voor je het weet heb je “iets verkeerds” gezegd en bovendien levert het niets op.

Het komt inderdaad niet zomaar uit de lucht vallen, het is beleid. Het EU-document  A EUROPEAN FRAMEWORK NATIONAL STATUTE FOR THE PROMOTION OF TOLERANCE maakt duidelijk dat van die kant de nodige pressie wordt uitgeoefend om de heropvoeding of hersenspoeling steeds verder voort te laten schrijden. Let hier weer op de rol die de media moeten spelen en de criminele gedachtengang om reeds op scholen te beginnen met de “heropvoeding”. De Scandinavische landen lopen voorop met de uitvoering en doen precies wat hier is beschreven… -DGZ-