HUN succesformule…

Niet alleen de hele business stort in, ook de geloofwaardigheid van overheden en politici die destijds om het luidst schreeuwden dat niet-gevaccineerden dan maar buitengesloten moeten worden. Ze mogen vuilspuiten en ophitsing bedrijven als hun volksvijandig doel in het geding is. 

Toegeven aan de druk zou een golf van verontwaardiging en woede doen ontstaan, waardoor zelfs de meest doorgewinterde aanhanger van welke politicus of destijds verantwoordelijke dan ook, de hooivork uit het vet zou kunnen halen. Het antwoord van al die vuilbekken is altijd hetzelfde: geen.

HUN succesformule is het om voortdurend geen antwoord of een reactie te geven om niet de laatste sufkop wakker te schudden en te laten ontdekken dat de politieke klasse in ALLE westerse landen het eigen volk beliegt en bedriegt waar het bij staat.

Corona, de maatregelen, de vaccinaties en de massale negatieve gevolgen daarvan worden gewoon doodgezwegen, het mag niet meer bestaan en alle praatkoppen moeten hun aandacht zo snel mogelijk op een andere zelf veroorzaakte crisis richten die het gemene volk weer bezig houdt. Nu hebben ze dan hun oorlog in Europa en hun vermeende door de mensen veroorzaakte klimaatverandering of een van de vele andere mijnenvelden.

HUN succesformule die altijd functioneert en steeds lijkt op een soort “geen actieve herinnering meer aan”, “de bonnetjes zijn weg”, of  “wat interesseert me mijn gezwets van gisteren”… -DGZ-