Ik heb macht, ik doe wat ik wil en ik heb lak aan anderen…

Iedereen doet wat hij of zij wil, toeterden we een tijd geleden. De voorbeelden van die stelling vliegen voorbij… “Politiek samenraapsel” blijkt steeds vaker het juiste begrip te zijn. 

Gebrek aan discipline zorgt voor verval, neergang en verloedering. Die al tientallen jaren gelden ingezette trend wordt alleen maar versterkt. De chaos groeit, bestaanszekerheid (de nieuwe slogan van het samenraapsel) en binnenlandse veiligheid nemen in rap tempo af… en het is een gewilde ontwikkeling, anders zou het namelijk niet gebeuren en zou men de mensen die tot samenraapsel behoren geen politieke functie laten bekleden. Uitgerekend zij bepalen echter al jaren het beleid dat de logische orde moet vernietigen. Ze werden allemaal geplaatst en niet door het volk gekozen.

In ieder geval… die ontwikkeling is niet nieuw. We zagen dat al heel wat jaren geleden aankomen en zijn toen al tot de overtuiging gekomen in deze surrogaat-orde die gecreëerd werd met het doel de logische orde te vernietigen, geen vinger meer krom te moeten maken dan noodzakelijk… -DGZ-