In Kerkrade opgepakte verdachte oorlogsmisdaden Syrië ontkent

Source: In Kerkrade opgepakte verdachte oorlogsmisdaden Syrië ontkent | Binnenland | Telegraaf.nl

Dergelijke berichten over welles en nietes achteraf en de daarmee samenhangende niet meer relevante krantenverhaaltjes leiden alleen maar af van de strafbare feiten die destijds door bestuurders gepleegd werden: door hen gelegaliseerde ILLEGALE grensoverschrijding. Welke naam ze er ook aan geven en welke valse argumenten ze voor hun doelstellingen ook weer misbruiken, het blijven acties gericht tegen de eigen bevolking en dus is het misdadig.

Een van de vele voorbeelden die maar één conclusie toelaten: De Grote Zuivering en het einde van de socialistische democratie. Dit politieke systeem als hoofdverantwoordelijke voor de huidige wanorde op alle mogelijke terreinen, moet verdwijnen. Heel lang kan de politiek veel mensen om de tuin leiden, maar niet iedereen en voor altijd. De mensen moet duidelijk gemaakt worden dat er een verandering moet komen.

“De brave burger zorgt ervoor dat alles verder gaat, zoals het niet kan.” – Walter Ludin –  (*1945), Zwitsers journalist, redacteur en auteur.

Steeds vaker lezen we commentaren van mensen die toch op zijn minst verbaasd zijn over de koers van het kabinet, en de toon wordt iets ruwer… -DGZ-