Is een nieuwe monetaire crisis onvermijdelijk? ‘Domino-effect kan ontstaan’ 

Source: Is een nieuwe monetaire crisis onvermijdelijk? ‘Domino-effect kan ontstaan’ – NieuwRechts.nl

“De inflatiecrisis in Westerse landen had echter al een veel langere aanloop. “Die begon eigenlijk in 1971 bij het afschaffen van de goudstandaard door Amerika. Op dat moment stond er geen rem meer op het creëren van geld.”

Augustus 1971 is wat wij hier regelmatig beschrijven als een herkenbaar beginpunt van de neergang, ook al mocht niemand daar destijds iets van weten. Het benodigde geld voor de sinds die tijd ontstane welvaart werd gewoon geleend en/of uit het niets gecreëerd zonder dat het eerst verdiend werd. “The Great Distortion” was geboren en werd verborgen in leven gehouden via de sinds die tijd “meegeleverde” en verstevigde kunstwereld. De natuurlijke orde waarin bijvoorbeeld geldt dat geld eerst verdiend moet worden voordat het uitgegeven kan worden, moest op de helling, evenals de traditionele gezinsvorm en de daarbij behorende  normen, waarden en gewoonten.

Sindsdien is de wereldoorlog tegen het volk, de aangeboren drijfveren en genoemde normen en waarden zichtbaar gestart met als eindresultaat dat de wereld nu volledig op zijn kop staat. Mannen zijn vrouwen, waarheid is leugen, normaal is nazi, de gezonde is ziek en andersom. De realist echter laat zich niet misleiden en van de wijs brengen en weet dat er voor iedereen slechts een theaterstuk wordt opgevoerd waarin we allemaal onze rol spelen, en waarin we te geloven hebben… -DGZ-