Jonge man dood achtergelaten bij ziekenhuis|Binnenland| Telegraaf.nl

De 18-jarige Kemal Budak uit Haarlem is gisterochtend dood aangetroffen in een auto in Haarlem. Alles wijst erop dat de jonge man in IJmuiden is neergestoken en vervolgens zwaargewond voor het ziekenhuis in Haarlem is afgezet.

Bron: Jonge man dood achtergelaten bij ziekenhuis|Binnenland| Telegraaf.nl

“De politie bevestigt dat er een verband is tussen de twee onderzoeken in Haarlem en IJmuiden, maar wil verder niets zeggen. De rode Mercedes met hetzelfde kenteken duikt op Facebook op: jongeren poseren in en naast de wagen. Een van hen houdt een vuurwapen vast, een ander draagt een sjaal voor zijn gezicht en vouwt zijn handen samen als een vuurwapen. Op de pagina’s zijn rappende vrienden te zien.”

Dit en soortgelijke berichten geven aan dat criminaliteit o.m. in Nederland hoogtij viert én dat geen enkele overheid of instantie in staat is om deze effectief te bestrijden. Hooguit brengt men de boel in kaart en beheert in grote lijnen alleen maar criminaliteit. Er is veel meer ongedierte hier aanwezig en veel meer aan de hand dan men ons vertelt. Een kerntaak van elke overheid is de binnenlandse veiligheid. Voeren ze die taak niet naar behoren uit, hebben ze gefaald. Met de huidige kliek aan het roer onvoostelbaar dat er grondig opgeruimd wordt. Weer de rethorische vraag: wat moeten we met falende overheden en bestuurders?… -DGZ-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *