Kabinet worstelt met pijn van inflatie

Source: Kabinet worstelt met pijn van inflatie | Financieel | Telegraaf.nl

Het goedgelovige volk wordt steeds omgekocht met geld, en wijsgemaakt dat met ongedekt geld als wondermiddel alle problemen kunnen worden weggepoetst.

Ook op dit gebied laten de propaganda-kanalen verluiden dat “verbaasde” topfiguren niet op de hoogte zouden zijn van cycli die starten en eindigen. Ze weten ook drommels goed dat hun geldsysteem ten dode opgeschreven is en ze weten ook wat ons nog allemaal te wachten staat.

Zondebokken zijn steeds iets of iemand anders, maar nooit hun eigen mondiaal ingevoerde, gepromote en gestimuleerde monetaire stelsel dat onder de onbetaalbare schuldenlast STEEDS bezwijkt. De schulden zijn de laatste tientallen jaren ontstaan om aan alle “wensen” te voldoen, om weer gekozen te worden en zodoende weer aan de macht te blijven, zoals altijd. 

“We worden collectief armer”, toetert iemand. Dat is dan de eerste fase van de onteigening

Om ons bij de les te houden gebruiken ze vaak het moderne toverwoord “duurzaamheid”, terwijl hun alles bepalende en alles overkoepelende geldsysteem waarvoor zelfs oorlogen gevoerd worden al niet duurzaam is. Dat zou eerst en vooral in orde gemaakt moeten worden, vóórdat ze ons met hun onzin opzadelen, dachten we zo…

Nu gaat de geldcyclus eindigen en in een dergelijke onrustige fase word er nog meer misleid, gelogen en afgeleid dan voorheen. De ware schuldigen en veroorzakers van de komende ellende moeten steeds buiten schot blijven. Het is niet voor niets dat uitgerekend toppolitici en centrale bankiers “onschendbaarheid” genieten waardoor ze nooit ter verantwoording kunnen worden geroepen… -DGZ-