Kan de overheid beslag leggen op ons spaargeld? – “Iedereen moet bloeden”…

…met interessante uitspraken ten aanzien van geld, De ECB die haar taak niet uitvoert, de euro waar Nederland uit zou moeten, en bestaande oplossingen die iedere deskundige kent, maar die er ondanks alles en tegen beter weten in NIET komen.

Het invoeren van de Euro was een politieke beslissing op het hoogste niveau die de belangen van de bevolking weer eens NIET diende. De cirkel blijft weer rond door te stellen dat men regeerde en vooral ook blijft regeren in het belang van andere entiteiten en machtsblokken. Het oppermachtige propaganda-apparaat moet ons doen geloven dat het volksbelang gediend zou zijn met hun beleid, ook op geldelijk gebied.

Alle huidige regeringen in de gehele westerse wereld zijn daarom niet legitiem aan de macht en hadden al tientallen jaren geleden met de hooivorken verdreven moeten worden. Ze zitten er echter nog allemaal en ze worden met de dag oorlogszuchtiger, volksvijandiger, radicaler en vindingrijker ten aanzien van de valse mediaal te injecteren argumenten… -DGZ-