Keiharde aanklager gebruikt maffiawet om Trump achter de tralies te krijgen

Source: Keiharde aanklager gebruikt maffiawet om Trump achter de tralies te krijgen | Buitenland | Telegraaf.nl

Zoals hier vaker aan de orde gesteld, dient iedereen die een gevaar vormt voor de gevestigde kunstorde op welke manier dan ook buiten gevecht te worden gesteld.

Trump is een gevaar voor de neocons, de aanhangers en aanjagers van de door hen gewenste derde wereldoorlog, oftewel het huidige criminele regime inclusief de collaborerende Europese bestuurders. 

Hoe feller men, ook en vooral via de propaganda-kanalen, van leer trekt tegen Trump en (Poetin), deste groter de angst… Trump zal het Witte Huis niet meer mogen betreden. Gebeurt dat onverhoopt toch, is een moord op Trump niet uitgesloten. 

Al deze verwoede pogingen om Trump buitenspel te plaatsen, trekken natuurlijk de aandacht in de rest van de wereld, temeer daar het een presidentskandidaat is voor de verkiezingen van 2024. In hun ogen betekent dat het einde van het Amerikaanse experiment “Liberty & Justice for All”. Over en uit…

De geloofwaardigheid van de VS keldert zienderogen (behalve bij de West-Europese collaborateurs natuurlijk), zeker ook gelet op de sancties tegen Rusland en Russen alleen al op basis van hun nationaliteit, waaronder afsluiting van het systeem voor internationaal betalingsverkeer SWIFT. 

Het grof misbuik maken van de wet door de democraten zou wel eens dramatischere gevolgen kunnen hebben voor de VS dan gedacht… -DGZ-