Köln, Bonn, Düsseldorf schreiben Merkel: Wir wollen mehr Flüchtlinge aufnehmen

Seit Jahren kommt die EU bei der gemeinsamen Asylpolitik nicht voran, doch nun soll alles ganz schnell gehen. Denn nicht nur das Schicksal der großen Koalition in Berlin könnte von einer raschen Lösung abhängen.

Source: Köln, Bonn, Düsseldorf schreiben Merkel: Wir wollen mehr Flüchtlinge aufnehmen

„Wir wollen ein Signal für Humanität, für das Recht auf Asyl und für die Integration Geflüchteter setzen“, heißt es in dem Schreibender drei Stadtoberhäupter Henriette Reker (parteilos), Thomas Geisel (SPD) und Ashok Sridharan (CDU)…”

Steden in Duitsland bedelen om nog meer “vluchtelingen”. Zelfs van oorsprong conservatieve partijen (zoals de CDU) hebben volledig de linkse trein genomen, en dan niet alleen in Duitsland, maar in de gehele westerse wereld. Zonder zich verder te bekommeren om de wil van een groot deel van de bevolking en de veiligheid, geeft men volgas om de zelfvernietiging vooruit te branden en de VN-programma’s uit te voeren. In dit geval kunnen de arrestatielijsten vrij simpel aangevuld worden, voor zover die landverraders er niet al op voorkwamen. Tevens blijkt dat er met dergelijke criminelen van binnenuit geen enkele koersverandering te verwachten is en alleen nog drastische ingrepen of gebeurtenissen het tij kunnen doen keren. Tot die tijd geldt: teflon-houding aannemen, schijnbaar apathisch blijven meedeinen op de golven, “ondergronds” blijven, leven volgens de middelvinger-methode, geduldig afwachten, maar toch waakzaam blijven… -DGZ-