Kuipers: ’Bedrijven bereid spatschermen op te hangen, zijn tegen sluiting’

Source: Kuipers: ’Bedrijven bereid spatschermen op te hangen, zijn tegen sluiting’ | Binnenland | Telegraaf.nl

“Bij een nieuwe coronagolf zijn winkels, theaters, scholen en andere instellingen bereid om spatschermen op te hangen, om looproutes in te voeren en om bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar te laten houden. Ook zijn ze bereid om op afspraak te werken en om weer vaste zitplaatsen in te voeren.”

Redenen genoeg om afscheid te nemen van steeds meer geledingen van de samenleving. In voorkomend geval weren we natuurlijk die volgzame wappies, negeren ze en geven er indien mogelijk en van toepassing geen rooie cent uit. 

“Jolande Sap, in het verleden fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer, is de beoogde voorzitter van het Maatschappelijk Impact Team (MIT).”

Weer een clubje erbij dat zich wil profileren, belangrijk gaat vinden en ons later weer gaat vervelen met haar mening die ons -en dat weten we, net als vele andere realisten in het land nu al- geen moer zal interesseren. Het belangrijkste motief zal weer zijn onze nep-volksvertegenwoordiging te overtuigen van welke rare fratsen dan ook.

Wat ons betreft: sluiten en dichtgooien als zij zo graag hun steentje willen bijdragen aan die onzinnige volksmisleiding… -DGZ-