Gommers wil ’keiharde maatregelen’: over 10 dagen code zwart

Source: LIVE | Gommers wil ’keiharde maatregelen’: over 10 dagen code zwart | Binnenland | Telegraaf.nl

“Hij zou Kamerleden eigenlijk bijpraten over 2G-bewijzen, maar volgens hem moeten er eerst veel strengere maatregelen voor iedereen komen.”

Gommers wil, eist, dwingt af…

Eerst bewijzen en dan maatregelen, lijkt ons de normale gang van zaken. Maar goed, de realiteit gebiedt te zeggen dat die “bewijzen” wel geleverd zullen gaan worden. Vooraf, achteraf of helemaal niet. Tot op heden is ze dat ook steeds gelukt.

“Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) verklaarde maandag dat we nog “heel ver vandaan” van een code zwart in de ziekenhuizen zijn. Ook voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) zei toen niet te verwachten dat dit scenario zich al de komende dagen of weken zal voordoen.”

Of ze weten niet waar ze het over hebben, of ze zuigen iets uit hun duim, of het behoort tot het bewust gespeelde verwarringsspel voor het volk, of de opdracht om nu snel actie te ondernemen komt van hogerhand. Wat het ook is, ook deze gang van zaken is weer niet logisch en er dus weer een om vraagtekens bij te plaatsen. Misschien is het raadzaam om na te gaan op welke loonlijsten die Gommers voorkomt… -DGZ-