Zelenski: ’Rusland dringt aan op nucleaire wapenwedloop’

Source: LIVE | Zelenski: ’Rusland dringt aan op nucleaire wapenwedloop’ | Buitenland | Telegraaf.nl

 

De NAVO-spreekpop en opruier bij uitstek blijft olie op het vuur gieten. Eerst waren het de biochemische wapens waarmee gedreigd zou zijn en nu is het weer de nucleaire dreiging. De oorlogspropaganda functioneert op volle sterkte. Geen wonder dat de Russen die blaaskaak het liefst een kopje kleiner zouden willen maken. We merkten eerder al op dat Poetin waarschijnlijk een voltreffer had door de vroegtijdige inval in de Oekraïne waardoor het westen plotseling en onverwacht de regie kwijtraakte.  

Afbraakbeleid via corona, energie-tekorten en sterk oplopende prijzen, staatsuitgaven ongecontroleerd laten oplopen, oorlogsdreiging en vooral de oorlogswens van “het westen”, de petrodollar-hegemonie staat ter discussie, beginnende discussies over onteigeningen, het bevriezen en in beslag nemen van banktegoeden en bezittingen en gebeurtenissen die de mensen nog meer gaan raken en ze in sommige gevallen bijna tot waanzin zullen drijven.

Het zijn de eerder door ons voorspelde ingrediënten van de komende omwenteling die zorg draagt voor De Grote Zuivering van de liegende en bedriegende politieke klasse die op haar beurt zorgt voor het eveneens voorspelde einde van de socialistische democratie die nooit mocht functioneren in het belang van de eigen bevolking. Veel mensen worden de ogen helemaal niet of veel te laat geopend voor de illusionaire en vergankelijke onechte kunstwelvaart. De cyclus doet haar werk via de volledig in de schulden zittende oorlogsgeneratie. Alle oude en bekende systemen en structuren zullen worden vernietigd… -DGZ-