Macron: sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit – Wollt ihr den totalen Krieg?

Source: LIVE | Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit | Buitenland | Telegraaf.nl

De voorbereiding inclusief het stormrijp beuken van de massa voor toestemming van oorlog op het eigen continent en voor direct ingrijpen van de NAVO worden getroffen. De Angelsaksen/NAVO/EU willen die oorlog immers. Zij staan met de rug tegen de muur en niet de “vijand”.

De voorstanders van oorlog realiseren zich blijkbaar niet dat zelfs zonder de door het westen voorspelbare geprovoceerde oorlog in Europa hun leven als gevolg van een stervend geldsysteem als ultieme en primaire oorzaak, het bewust gevoerde afbraakbeleid, waaronder de-industrialisatie en allerlei “moderne” geldverslindende klimaat- CO2-, en energieperikelen hun levensstandaard achteruit gaat hollen. 

Een oorlog op eigen bodem betekent dat bestuurders via allerlei noodwetten, ook in financieel opzicht, de strop om de nek van de burger heel strak kunnen aantrekken.

We zullen zien wie er dan nog voorstander is van die door het westen gewilde en geprovoceerde regime-oorlog die men momenteel nog zo toejuicht. Tien jaar geleden schreeuwde men het “Nooit meer oorlog!” nog van de daken, nu wordt er van alle kanten gevraagd en gebedeld: “Wollt ihr den totalen Krieg?”… -DGZ-